Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Natju (1457588) - yiyo cf (309609) » 225366886: T27/J11/VII

Liga 225366886 Información oficial sobre el partido 225366886 en Hattrick

01.08.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VII.883 (38919)

Natju Alineación oficial del equipo 'Natju' en el partido 3 - 0 yiyo cf Alineación oficial del equipo 'yiyo cf' en el partido
Iván Sánchez-Girón (32') 1 - 0
Gabriel Lecaros (38') 2 - 0
Iván Sánchez-Girón (80') 3 - 0
Natju Alineación oficial del equipo 'Natju' en el partido 3 - 0 yiyo cf Alineación oficial del equipo 'yiyo cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Natju Alineación oficial del equipo 'Natju' en el partido 4 - 0 yiyo cf Alineación oficial del equipo 'yiyo cf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Natju

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Natju va posar-se per davant 1 - 0 al minut 32, quan Iván Sánchez-Girón va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Natju a 2 - 0. Gabriel Lecaros va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Natju va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iván Sánchez-Girón des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El jugador local Deogracias Alcázar per poc que no incrementa el marcador al minut 35. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Umberto Tuga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Joeri van Westerloo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Umberto Tuga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Iván Sánchez-Girón va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Iván Sánchez-Girón una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Umberto Tuga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Natju ho intentava per la dreta per mitjà de Kepa Iturraspe, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Gabriel Lecaros de Natju va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Deogracias Alcázar.

yiyo cf

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del yiyo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kylliann Sikora, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 4 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 36, un contraatac del yiyo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Enrique Cortés perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Enrique Cortés la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de yiyo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 209 Minuto 79 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Hans Hagen va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Vitín Tejedor va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Abarrategui de yiyo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): Després de 84 minuts jugats, Alejandro Rojas Lobo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Cèsar Espasa.