Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kebabjaus (47500) - murdok69 (773590) » 225364289: T27/J6/VII

Liga 225364289 Información oficial sobre el partido 225364289 en Hattrick

27.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / VII.837 (38873)

kebabjaus Alineación oficial del equipo 'kebabjaus' en el partido 0 - 0 La Movida del Dragon Alineación oficial del equipo 'La Movida del Dragon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kebabjaus Alineación oficial del equipo 'kebabjaus' en el partido 2 - 0 La Movida del Dragon Alineación oficial del equipo 'La Movida del Dragon' en el partido
Tiene mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kebabjaus

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): kebabjaus va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Sergio Martínez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Jeff Arthur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de kebabjaus se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Hero van Vianen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Martínez de kebabjaus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Movida del Dragon

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Mauro Trütsch quasi marca en una jugada assajada de córner que Daniel Handanagič havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Movida va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Maria Dias va desviar el xut final de Przemek Derdowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Przemek Derdowski de Movida es va guanyar la targeta groga merescudament.