Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los regletas (1334688) - La Almeja Pocha (1455721) » 225361893: T27/J9/VII

Liga 225361893 Información oficial sobre el partido 225361893 en Hattrick

18.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VII.794 (38830)

C.F. Alcañiz Alineación oficial del equipo 'C.F. Alcañiz' en el partido 2 - 4 La Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'La Almeja Pocha' en el partido
0 - 1 Carlo Lo Bianco Corrado (9')
0 - 2 Pietro Antonio Di Marco (14')
Søren Bredkjær (37') 1 - 2
1 - 3 Goswin Bollert (50')
1 - 4 Carlo Lo Bianco Corrado (69')
Ovidiu Dumitrache (71') 2 - 4
C.F. Alcañiz Alineación oficial del equipo 'C.F. Alcañiz' en el partido 2 - 4 La Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'La Almeja Pocha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.F. Alcañiz Alineación oficial del equipo 'C.F. Alcañiz' en el partido 2 - 2 La Almeja Pocha Alineación oficial del equipo 'La Almeja Pocha' en el partido
Tiene un resultado normal 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Alcañiz

Goles Goles

  • 104 Minuto 37 (Gol de penalti): Alcañiz aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Søren Bredkjær al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ovidiu Dumitrache, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Filip Cottry i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Alcañiz, però el xut de Aureliusz Odrzywolski va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Aureliusz Odrzywolski de Alcañiz va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ovidiu Dumitrache va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Vincenzo Saracino, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Alcañiz va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 83 que Filip Cottry no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vincenzo Saracino de Alcañiz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Søren Bredkjær de Alcañiz va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Després de 57 minuts jugats, Víctor Valdueza es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Venancio Outomuro.

La Almeja Pocha

Goles Goles

  • 108 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Sorato Matador és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Carlo Lo Bianco Corrado perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Pietro Antonio Di Marco va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al 50 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Almeja augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Goswin Bollert es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Carlo Lo Bianco Corrado de Almeja l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 69 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cyril Grenet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 34 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mohd Dahlan bin Abdul Ghani, jugador de Almeja, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 34. Marcus Dornes, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.