Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Fama 2 (994160) - Alemanes CF (993197) » 225359974: T27/J5/VII

Liga 225359974 Información oficial sobre el partido 225359974 en Hattrick

20.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VII.760 (38796)

knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido 1 - 3 Alemanes CF Alineación oficial del equipo 'Alemanes CF' en el partido
Óscar Lama Cuevas (28') 1 - 0
1 - 1 Mauro Satorre (32')
1 - 2 Mauro Satorre (71')
1 - 3 Francisco Zuñiga Barbosa (86')
knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido 1 - 3 Alemanes CF Alineación oficial del equipo 'Alemanes CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido 1 - 5 Alemanes CF Alineación oficial del equipo 'Alemanes CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,9 % 0,3 % 92,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

knightsbdn

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Óscar Lama Cuevas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del knightsbdn se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 28.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Óscar Lama Cuevas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Tudorel Alecu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tudorel Alecu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Fuat Tutuk de knightsbdn va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 82, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Otto Edvardsen de knightsbdn va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Tudorel Alecu va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de knightsbdn es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): Fuat Tutuk no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Javier Helguere.

Alemanes CF

Goles Goles

  • 160 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32 del partit, Mauro Satorre va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Mauro Satorre va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Francisco Zuñiga Barbosa va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Alemanes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alcadio Ondovilla va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mauro Satorre de Alemanes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Julián Navarro de Alemanes amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.