Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

arsenal inglaterra (1436855) - dioses del balón (307573) » 225357977: T27/J10/VII

Liga 225357977 Información oficial sobre el partido 225357977 en Hattrick

25.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / VII.724 (38760)

F.C.Samax Alineación oficial del equipo 'F.C.Samax' en el partido 2 - 0 dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido
Muguras Trãistaru (11') 1 - 0
Marko Vesikko (59') 2 - 0
F.C.Samax Alineación oficial del equipo 'F.C.Samax' en el partido 2 - 0 dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Samax Alineación oficial del equipo 'F.C.Samax' en el partido 2 - 0 dioses del balón Alineación oficial del equipo 'dioses del balón' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Samax

Goles Goles

  • 120 Minuto 11 (Gol de falta): F.C.Samax va agafar avantatge al minut 11 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Muguras Trãistaru fent així el 1 - 0.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): F.C.Samax va augmentar la diferència quan Marko Vesikko no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Muguras Trãistaru de F.C.Samax gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Muguras Trãistaru, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55, Tobias Joelsson de F.C.Samax va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Muguras Trãistaru va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

dioses del balón

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Tzach Abutbul quasi aconsegueix empatar per dioses al minut 16, però Kévin Pilon va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.Samax. La jugada d'estratègia del dioses per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Doug-Il Kim va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de dioses va anar a parar a la dreta de l'atac on en Martín Soto Barón, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joso Ricov de dioses es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kenneth Rustand de dioses la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.