Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pedritos cd (796026) - Atlético Club del Topo (1415452) » 225353076: T27/J3/VII

Liga 225353076 Información oficial sobre el partido 225353076 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.637 (38673)

funkerus Alineación oficial del equipo 'funkerus' en el partido 1 - 1 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Sergio Gary (46') 1 - 0
1 - 1 Mario Oehmchen (60')
funkerus Alineación oficial del equipo 'funkerus' en el partido 1 - 1 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
funkerus Alineación oficial del equipo 'funkerus' en el partido 0 - 6 Atlético Club del Topo Alineación oficial del equipo 'Atlético Club del Topo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

funkerus

Goles Goles

  • 123 Minuto 46 (Gol por la derecha): funkerus s'avançava al marcador al minut 46, després d'un rebot que va caçar en Sergio Gary per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jean Boudin va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 12 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ormes Haab, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): El jugador de funkerus Petter Karlsson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Carlos Huerco va entrar en el seu lloc.

Atlético Club del Topo

Goles Goles

  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Mario Oehmchen per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Emanuel Franchini va quedar-se sol davant el porter Petter Karlsson, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Emanuel Franchini va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Carlos Huerco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Mario Oehmchen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 56 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Emanuel Franchini va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emanuel Franchini de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.