Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fichas fichadas (994967) - rayo baobil (309749) » 225351360: T27/J8/VII

Liga 225351360 Información oficial sobre el partido 225351360 en Hattrick

11.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / VII.606 (38642)

Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 4 - 1 rayo baobil Alineación oficial del equipo 'rayo baobil' en el partido
Henrik Ernststen (6') 1 - 0
Józef Zych (37') 2 - 0
2 - 1 Arnaldo Bortolini (78')
Frederik Schmeichel (82') 3 - 1
Audru?is ?ernakevi?ius (85') 4 - 1
Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 4 - 1 rayo baobil Alineación oficial del equipo 'rayo baobil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 3 - 4 rayo baobil Alineación oficial del equipo 'rayo baobil' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,8 % 60,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fichas fichadas

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de fichadas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Henrik Ernststen, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Józef Zych va augmentar la diferència de fichadas a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan fichadas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Frederik Schmeichel des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Audružis Černakevičius es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rami Arad al minut 40 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Henrik Ernststen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Józef Zych de fichadas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Józef Zych de fichadas per doble groga al minut 83.

rayo baobil

Goles Goles

  • 142 Minuto 78 (Gol de contra por la izquierda): Arnaldo Bortolini va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de baobil i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Arturo Villacosta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Maurus Sorocori va encarar al porter al 27, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Henrik Ernststen no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Maurus Sorocori estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Kristijan Goldner quasi redueix la diferència al marcador al minut 69, però una gran estirada d'en Alan Piazza va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kristijan Goldner de baobil es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leandro Tschäppät de baobil va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kristijan Goldner de baobil va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): Normando Ruiz-Jarabo de baobil va abandonar el terreny de joc després de 32 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Arnaldo Bortolini va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): baobil es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Zaccaria Pignataro no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Florian Ruthner al camp.