Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frontel F.C (1414465) - Yelamos de Arriba (485662) » 225348484: T27/J3/VII

Liga 225348484 Información oficial sobre el partido 225348484 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.555 (38591)

Deportivo Soslayo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Soslayo' en el partido 2 - 2 Yelamos de Arriba Alineación oficial del equipo 'Yelamos de Arriba' en el partido
Urban Hjortbratt (6') 1 - 0
1 - 1 Hafiz Sabirov (59')
Valentin Zumbühl (66') 2 - 1
2 - 2 Hafiz Sabirov (73')
Deportivo Soslayo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Soslayo' en el partido 2 - 2 Yelamos de Arriba Alineación oficial del equipo 'Yelamos de Arriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Soslayo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Soslayo' en el partido 1 - 1 Yelamos de Arriba Alineación oficial del equipo 'Yelamos de Arriba' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,8 % 53,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Soslayo

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Valentin Zumbühl sempre és una garantia. Al minut 6, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Urban Hjortbratt marcar el 1 - 0 per al Deportivo.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Valentin Zumbühl va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Amb 3 minuts disputats, Urban Hjortbratt gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Xenaro Amarelle va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 233 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): El Deportivo ho intentava per la dreta per mitjà de André Wilder, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Yelamos de Arriba

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Hafiz Sabirov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Yelamos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hafiz Sabirov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Desislav Kitov al minut 28 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Pedro Cola va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raffael Furger va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jeffrey MacEoin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Francesc Capdevila estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oliver Fredriksson de Yelamos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Hafiz Sabirov de Yelamos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Desislav Kitov de Yelamos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.