Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blue Spark (778112) - Spartak Patanesky (1367684) » 225346523: T27/J3/VII

Liga 225346523 Información oficial sobre el partido 225346523 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.520 (38556)

A.S. Positano Alineación oficial del equipo 'A.S. Positano' en el partido 2 - 2 Spartak Patanesky Alineación oficial del equipo 'Spartak Patanesky' en el partido
David Espinar (29') 1 - 0
Janne Mehtonen (43') 2 - 0
2 - 1 Iván Guzmán Taberné (56')
2 - 2 Iván Guzmán Taberné (73')
A.S. Positano Alineación oficial del equipo 'A.S. Positano' en el partido 2 - 2 Spartak Patanesky Alineación oficial del equipo 'Spartak Patanesky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.S. Positano Alineación oficial del equipo 'A.S. Positano' en el partido 2 - 3 Spartak Patanesky Alineación oficial del equipo 'Spartak Patanesky' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 29,2 % 43,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Positano

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Positano va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 29 David Espinar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Positano va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Janne Mehtonen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antelmo Ernesto va rematar alt.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Mauro Navarro, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Valeriu Diaconu va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Janne Mehtonen.
  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): Positano va fer una substitució al minut 12. Marcos Leguina va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Lorenzo Martel.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Bobby Kleine de Positano va abandonar el terreny de joc després de 89 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Joel Villar va entrar en el seu lloc.

Spartak Patanesky

Goles Goles

  • 151 Minuto 56 (Gol por el centro): Patanesky van mostrar una bona compenetració quan al minut 56 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Iván Guzmán Taberné va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 73 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Iván Guzmán Taberné de Patanesky marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Luigi Maria Bonato va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Peter Stensson rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Iván Guzmán Taberné va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kristian Scheie de Patanesky va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Kristian Scheie va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.