Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Condal C (777773) - Dickinson Team (1332444) » 225344003: T27/J3/VII

Liga 225344003 Información oficial sobre el partido 225344003 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.475 (38511)

Teatreiros Alineación oficial del equipo 'Teatreiros' en el partido 4 - 2 Dickinson Team Alineación oficial del equipo 'Dickinson Team' en el partido
Carlos César Scocco (11') 1 - 0
Bo Sundling (12') 2 - 0
Carlos César Scocco (49') 3 - 0
3 - 1 Zoran Veselinovi? (64')
3 - 2 Jesús Cots (68')
Jonas Falkwald (80') 4 - 2
Teatreiros Alineación oficial del equipo 'Teatreiros' en el partido 4 - 2 Dickinson Team Alineación oficial del equipo 'Dickinson Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Teatreiros Alineación oficial del equipo 'Teatreiros' en el partido 1 - 5 Dickinson Team Alineación oficial del equipo 'Dickinson Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Teatreiros

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Carlos César Scocco, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Bo Sundling va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 0 per a Teatreiros.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Teatreiros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos César Scocco va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Teatreiros va augmentar la diferència quan Jonas Falkwald no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Teatreiros va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ude Jakobs-Kohn, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tore Ravn de Teatreiros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 81 de partit, quan un jugador de Teatreiros, en Ruediger Bodensteiner, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 38 (Evento clima: sol, OK técnico): Jesús Echaniz semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Dickinson Team

Goles Goles

  • 150 Minuto 64 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 64 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Zoran Veselinović, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 68, el jugador visitant Jesús Cots va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Ludger-Maria Kurzreiter era fer passades de llarga distància. Al minut 7 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Marcel Marinicã però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 208 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Zoran Veselinović va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 28. En Marcel Marinicã va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 252 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Ludger-Maria Kurzreiter ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jesús Cots va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Camins de Dickinson va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Ludger-Maria Kurzreiter es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 78 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 78 de partit, quan un jugador de Dickinson, en Zoran Veselinović, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.