Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Can Llong (993952) - adimoc anihc (314091) » 225343298: T27/J9/VII

Liga 225343298 Información oficial sobre el partido 225343298 en Hattrick

18.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VII.462 (38498)

Real Can Llong Alineación oficial del equipo 'Real Can Llong' en el partido 0 - 2 adimoc anihc Alineación oficial del equipo 'adimoc anihc' en el partido
0 - 1 Clint Bisazza (4')
0 - 2 Eugenio Marena (60')
Real Can Llong Alineación oficial del equipo 'Real Can Llong' en el partido 0 - 2 adimoc anihc Alineación oficial del equipo 'adimoc anihc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Can Llong Alineación oficial del equipo 'Real Can Llong' en el partido 1 - 3 adimoc anihc Alineación oficial del equipo 'adimoc anihc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Can Llong

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 17 (Ocasión de falta): Jonas Silva va llançar una falta directa al minut 17 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tomás Mangado Pérez va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 74 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jonas Silva probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 29 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Roberto Frosio no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

adimoc anihc

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Clint Bisazza quedar desmarcat i marcar per a adimoc al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Eugenio Marena va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 0 - 2 per a adimoc.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de adimoc a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tautginas Kunauskas va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Després de 64 minuts, Clint Bisazza va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Česys Kylis va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ramón Donesteve de adimoc es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Per Paulsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Jaakko Tomminen de adimoc es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.