Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo de las Estrellas (313304) - AUGUSTA EMERITA F.C (118378) » 225343117: T27/J5/VII

Liga 225343117 Información oficial sobre el partido 225343117 en Hattrick

20.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VII.459 (38495)

Equipo de las Estrellas Alineación oficial del equipo 'Equipo de las Estrellas' en el partido 1 - 5 AUGUSTA EMERITA F.C Alineación oficial del equipo 'AUGUSTA EMERITA F.C' en el partido
Fernando Gómez Bolaños (6') 1 - 0
1 - 1 Idipodas Vlachoyiannis (28')
1 - 2 Taavet Eerik (31')
1 - 3 Idipodas Vlachoyiannis (62')
1 - 4 Abel Berau (76')
1 - 5 Taavet Eerik (80')
Equipo de las Estrellas Alineación oficial del equipo 'Equipo de las Estrellas' en el partido 1 - 5 AUGUSTA EMERITA F.C Alineación oficial del equipo 'AUGUSTA EMERITA F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Equipo de las Estrellas Alineación oficial del equipo 'Equipo de las Estrellas' en el partido 0 - 7 AUGUSTA EMERITA F.C Alineación oficial del equipo 'AUGUSTA EMERITA F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo de las Estrellas

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Fernando Gómez Bolaños ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estrellas es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Idipodas Vlachoyiannis no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Wilko Vreeswijk estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Horacio Electrónico gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Piotr Kądzielawa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Maurizio Violante s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

AUGUSTA EMERITA F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Als 28 minuts de partit, Idipodas Vlachoyiannis de EMERITA va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Taavet Eerik posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 183 Minuto 62 (Gol por la derecha): Al minut 62, un xut de Idipodas Vlachoyiannis des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al 76 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a EMERITA augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Abel Berau es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 80 pels visitants. En Taavet Eerik va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del EMERITA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Peter Tullsjö, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Taavet Eerik de EMERITA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Peter Tullsjö després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alfredo Arlecchini va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): En Georgi Velichkov de EMERITA va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mahmoud Abdallah va prendre el seu rol al minut 64.