Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PolanHT (311874) - puchinos3 (1415056) » 225340790: T27/J12/VII

Liga 225340790 Información oficial sobre el partido 225340790 en Hattrick

08.08.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VII.417 (38453)

vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 2 - 2 SusVoyaGaná FC Alineación oficial del equipo 'SusVoyaGaná FC' en el partido
0 - 1 Marten Steenkamp (5')
Fabio Chiarenza (47') 1 - 1
Antoni Urbina (76') 2 - 1
2 - 2 Marten Steenkamp (77')
vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 2 - 2 SusVoyaGaná FC Alineación oficial del equipo 'SusVoyaGaná FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
vinealafesta Alineación oficial del equipo 'vinealafesta' en el partido 4 - 1 SusVoyaGaná FC Alineación oficial del equipo 'SusVoyaGaná FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vinealafesta

Goles Goles

  • 112 Minuto 47 (Gol por la izquierda): vinealafesta equilibrava la balança al minut 47. En Fabio Chiarenza, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a vinealafesta va ser Antoni Urbina.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): René-Claude Précourt va estar a punt de marcar al minut 36 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Al minut 55 es va veure una gran oportunitat per a vinealafesta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Antoni Urbina, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Germán Cabra de vinealafesta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): vinealafesta es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfonso Trillo-Figueroa no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mario Alberto Castrillo al camp.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Víctor Escuredo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

SusVoyaGaná FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): SusVoyaGaná va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 5. Marten Steenkamp va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 164 Minuto 77 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Marten Steenkamp va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): SusVoyaGaná quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Þórir Sturlaugsson va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 239 Minuto 32 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Bastian Verlinden va deixar a Dik Gootjes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Orlando Noland quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Escuredo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Kenneth Secher va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Víctor Escuredo va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Þórir Sturlaugsson de SusVoyaGaná amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Einar Fagernes després que el jugador de SusVoyaGaná li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kenneth Secher.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Bastian Verlinden no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.