Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

manoletetorero (1414666) - PH Friends (435615) » 225335546: T27/J3/VII

Liga 225335546 Información oficial sobre el partido 225335546 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.324 (38360)

manoletetorero Alineación oficial del equipo 'manoletetorero' en el partido 4 - 1 SUPERNENITAS Alineación oficial del equipo 'SUPERNENITAS' en el partido
0 - 1 Tadeu López (29')
?ivojin Be?anovi? (32') 1 - 1
Damiano Cacciaguerra (48') 2 - 1
Arne Dohn (50') 3 - 1
Mathias Malstatter (64') 4 - 1
manoletetorero Alineación oficial del equipo 'manoletetorero' en el partido 4 - 1 SUPERNENITAS Alineación oficial del equipo 'SUPERNENITAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
manoletetorero Alineación oficial del equipo 'manoletetorero' en el partido 4 - 0 SUPERNENITAS Alineación oficial del equipo 'SUPERNENITAS' en el partido
Tiene un resultado normal 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

manoletetorero

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del manoletetorero amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Živojin Bečanović en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): manoletetorero va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 48 Damiano Cacciaguerra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Amb 50 minuts jugats, en Arne Dohn va augmentar l'avantatge de manoletetorero a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de manoletetorero pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mathias Malstatter va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Peder Lundberg va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Jérôme Krause va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Živojin Bečanović.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pekka Rajanheimo.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Després de 63 minuts, manoletetorero va veure com el seu jugador Peder Lundberg havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Filip van Lingen entraria per ocupar el seu lloc.

SUPERNENITAS

Goles Goles

  • 170 Minuto 29 (Gol de falta): Al minut 29 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Tadeu López va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Jorge Guarrat haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a SUPERNENITAS al minut 4.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Jasper Nuttall la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SUPERNENITAS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del SUPERNENITAS va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Musto Poturović no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Moritz Danner de SUPERNENITAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Semblava que Musto Poturović s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.