Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ponzoña (310696) - Atletico Litrona (1432297) » 225333595: T27/J5/VII

Liga 225333595 Información oficial sobre el partido 225333595 en Hattrick

20.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VII.289 (38325)

ponzoña Alineación oficial del equipo 'ponzoña' en el partido 2 - 1 Atletico Litrona Alineación oficial del equipo 'Atletico Litrona' en el partido
José María Fonseca (2') 1 - 0
1 - 1 Ryan Roe (24')
José María Fonseca (66') 2 - 1
ponzoña Alineación oficial del equipo 'ponzoña' en el partido 2 - 1 Atletico Litrona Alineación oficial del equipo 'Atletico Litrona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ponzoña Alineación oficial del equipo 'ponzoña' en el partido 2 - 1 Atletico Litrona Alineación oficial del equipo 'Atletico Litrona' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ponzoña

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): ponzoña va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 José María Fonseca va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ponzoña va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en José María Fonseca aconseguint el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En José María Fonseca, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Despinal de ponzoña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 15 (Lesión leve): Després de 15 minuts jugats, Lino Moure es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Vadim Davidov.

Atletico Litrona

Goles Goles

  • 160 Minuto 24 (Gol de falta): Ryan Roe va empatar per a Atletico, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Mauro Mata quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 219 Minuto 23 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Atletico va estar a punt d'arribar en un córner. En Mauro Mata va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Ryan Roe va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 62. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Manuel Illarramendi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 64, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio González va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Cláudio Teixeira de Atletico, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 65, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Gurp de Atletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jerónimo Díaz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Cláudio Teixeira al camp.