Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delta de Dirac (491031) - Adriano el grande (310647) » 225331682: T27/J3/VII

Liga 225331682 Información oficial sobre el partido 225331682 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.255 (38291)

Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 3 - 2 CasaCeuta Alineación oficial del equipo 'CasaCeuta' en el partido
Francesc Robirosa (8') 1 - 0
1 - 1 Traycho Draganov (32')
Tobias Lothring (36') 2 - 1
2 - 2 Henrik Hörnbo (39')
Tomasz Koszela (69') 3 - 2
Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 3 - 2 CasaCeuta Alineación oficial del equipo 'CasaCeuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido 2 - 1 CasaCeuta Alineación oficial del equipo 'CasaCeuta' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,3 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Delta de Dirac

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Una falta al minut 8 va provocar un lliure directe. Francesc Robirosa el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Francesc Robirosa el va rematar Tobias Lothring amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 106 Minuto 69 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tomasz Koszela va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 69, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Delta, mentre ja celebrava el 3 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Giacomo Forte gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dominique van der Lande va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dominique van der Lande al minut 83 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tobias Lothring va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Tobias Lothring, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Noriega de Delta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergi Plaza de Delta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tor Wallmo de Delta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CasaCeuta

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de CasaCeuta va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Traycho Draganov, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Henrik Hörnbo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 80 minuts de joc, Rouven Neis semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Floris Block va encarar al porter al 85, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 5 (Tirita (médico)): César Vasconcelos va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.