Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bintulu Rocks (1434716) - Pozal (779000) » 225329729: T27/J5/VII

Liga 225329729 Información oficial sobre el partido 225329729 en Hattrick

20.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VII.220 (38256)

os boludos Alineación oficial del equipo 'os boludos' en el partido 3 - 3 PaNcHoS´s TeAm Alineación oficial del equipo 'PaNcHoS´s TeAm' en el partido
0 - 1 Alonso Cincunegui (7')
Reinhard Braugold (17') 1 - 1
1 - 2 Fikret Custo (30')
Vittorio Modafferi (38') 2 - 2
Xeno Fallegger (54') 3 - 2
3 - 3 Fikret Custo (79')
os boludos Alineación oficial del equipo 'os boludos' en el partido 3 - 3 PaNcHoS´s TeAm Alineación oficial del equipo 'PaNcHoS´s TeAm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
os boludos Alineación oficial del equipo 'os boludos' en el partido 1 - 2 PaNcHoS´s TeAm Alineación oficial del equipo 'PaNcHoS´s TeAm' en el partido
Tiene suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,6 % 7,2 % 71,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

os boludos

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Reinhard Braugold va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 17.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vittorio Modafferi, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 124 Minuto 54 (Gol de penalti): Corria el minut 54, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. boludos s'avançava en el marcador després que en Xeno Fallegger xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): David Souto hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Reinhard Braugold havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de boludos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Reinhard Braugold va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krystian Płaczek de boludos es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jimmy Pieraccini després que el jugador de boludos li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Juhani Penkkimäki es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

PaNcHoS´s TeAm

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Alonso Cincunegui quedar desmarcat i marcar per a PaNcHoS´s al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): En Fikret Custo va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 30. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 164 Minuto 79 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Fikret Custo va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63 Alonso Cincunegui va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Luis Riesco va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alonso Cincunegui.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ángel Real de PaNcHoS´s la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Kallen Silva no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ángel Real.