Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hedwig-Dransfeld-Allee (1432470) - King of Batea (124947) » 225328438: T27/J4/VII

Liga 225328438 Información oficial sobre el partido 225328438 en Hattrick

13.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VII.197 (38233)

Hedwig-Dransfeld-Allee Alineación oficial del equipo 'Hedwig-Dransfeld-Allee' en el partido 4 - 1 Llaneros FC Alineación oficial del equipo 'Llaneros FC' en el partido
0 - 1 Pedro Brás (12')
Salvador Solares (28') 1 - 1
Salvador Solares (44') 2 - 1
Salvador Solares (63') 3 - 1
Wilco Kemper (69') 4 - 1
Hedwig-Dransfeld-Allee Alineación oficial del equipo 'Hedwig-Dransfeld-Allee' en el partido 4 - 1 Llaneros FC Alineación oficial del equipo 'Llaneros FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hedwig-Dransfeld-Allee Alineación oficial del equipo 'Hedwig-Dransfeld-Allee' en el partido 2 - 0 Llaneros FC Alineación oficial del equipo 'Llaneros FC' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hedwig-Dransfeld-Allee

Goles Goles

  • 110 Minuto 28 (Gol de falta): Una falta al minut 28 va proporcionar un lliure directe al Hedwig-Dransfeld-Al. Salvador Solares va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 124 Minuto 44 (Gol de penalti): Corria el minut 44, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Hedwig-Dransfeld-Al s'avançava en el marcador després que en Salvador Solares xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Hedwig-Dransfeld-Al va obtenir un penal al minut 63, que va llançar a la perfecció Salvador Solares. 3 - 1 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Hedwig-Dransfeld-Al pel centre va donar un gran resultat: el gol de Wilco Kemper va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): El Hedwig-Dransfeld-Al ho intentava per la dreta per mitjà de Xavi Sampera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Ondino Cabes es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Llaneros. La jugada d'estratègia del Hedwig-Dransfeld-Al per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Walter Bereś va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolau Rodríguez de Hedwig-Dransfeld-Al amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Llaneros FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pedro Brás de Llaneros va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Llaneros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Taylor Hoffmann, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rosario Garza de Llaneros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.