Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oleiros F.C (440069) - yucuyucu (801521) » 225326937: T27/J7/VII

Liga 225326937 Información oficial sobre el partido 225326937 en Hattrick

04.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VII.170 (38206)

pitilingorri team Alineación oficial del equipo 'pitilingorri team' en el partido 0 - 3 The unknowes Alineación oficial del equipo 'The unknowes' en el partido
0 - 1 Emili Dou (35')
0 - 2 Emili Dou (42')
0 - 3 Jesús Guzmán (68')
pitilingorri team Alineación oficial del equipo 'pitilingorri team' en el partido 0 - 3 The unknowes Alineación oficial del equipo 'The unknowes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pitilingorri team Alineación oficial del equipo 'pitilingorri team' en el partido 0 - 4 The unknowes Alineación oficial del equipo 'The unknowes' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitilingorri team

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): pitilingorri enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Maroto de pitilingorri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The unknowes

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Emili Dou de unknowes va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 42 de partit va donar a unknowes l'avantatge per 0 - 2. Emili Dou en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jesús Guzmán, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Harel Korenfine va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Guillermo Mondragón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jesús Guzmán no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustavo Valderas de unknowes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Petronel Gheorghe de unknowes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Gustavo Valderas va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Semblava que Jesús Guzmán s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Emili Dou, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.