Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oleiros F.C (440069) - Unión Pucelana (1418515) » 225326930: T27/J5/VII

Liga 225326930 Información oficial sobre el partido 225326930 en Hattrick

20.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VII.170 (38206)

pitilingorri team Alineación oficial del equipo 'pitilingorri team' en el partido 2 - 2 Unión Pucelana Alineación oficial del equipo 'Unión Pucelana' en el partido
Surapol Sudhumma (11') 1 - 0
1 - 1 Aino B?rti?? (21')
Erkki Röyskö (24') 2 - 1
2 - 2 Trond Hagevik (76')
pitilingorri team Alineación oficial del equipo 'pitilingorri team' en el partido 2 - 2 Unión Pucelana Alineación oficial del equipo 'Unión Pucelana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
pitilingorri team Alineación oficial del equipo 'pitilingorri team' en el partido 0 - 5 Unión Pucelana Alineación oficial del equipo 'Unión Pucelana' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pitilingorri team

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): pitilingorri va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Erkki Röyskö, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Surapol Sudhumma que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Erkki Röyskö va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de pitilingorri.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Néstor Plasencia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Guillermo Hoyo.

Unión Pucelana

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Aino Bērtiņš que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 76, quan Trond Hagevik va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pucelana Fermín Caramallo quasi marca al minut 9 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Valentí Boluda l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 263 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Pucelana creava perill des de la dreta al minut 17, però en Guillermo Mondragón, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Magnus Morgansson desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Pucelana van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Trond Hagevik va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jeffrey Bowmaker sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pucelana a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Aino Bērtiņš va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Guillermo Mondragón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Guido Schwedler no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aino Bērtiņš de Pucelana es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Magnus Morgansson.