Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

liga de loja (1458059) - MIGUEL CARDENAS (1431586) » 225324590: T27/J8/VII

Liga 225324590 Información oficial sobre el partido 225324590 en Hattrick

11.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / VII.128 (38164)

fadry y juanma Alineación oficial del equipo 'fadry y juanma' en el partido 2 - 2 saraErAnDio F.C. Alineación oficial del equipo 'saraErAnDio F.C.' en el partido
0 - 1 Yaniv Zilberstein (56')
Matteo Dragoni (67') 1 - 1
1 - 2 Jonas Amundsen (79')
Adriano Bahrani (82') 2 - 2
fadry y juanma Alineación oficial del equipo 'fadry y juanma' en el partido 2 - 2 saraErAnDio F.C. Alineación oficial del equipo 'saraErAnDio F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fadry y juanma Alineación oficial del equipo 'fadry y juanma' en el partido 3 - 1 saraErAnDio F.C. Alineación oficial del equipo 'saraErAnDio F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fadry y juanma

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): juanma equilibrava la balança al minut 67. En Matteo Dragoni, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 del partit, el jugador Adriano Bahrani de juanma va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Emilian Grzymkowski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adriano Bahrani de juanma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

saraErAnDio F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Yaniv Zilberstein que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a saraErAnDio.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jonas Amundsen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Damien Bance, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pablo Marra no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de saraErAnDio a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Yaniv Zilberstein va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Manolo Olivares Nadal va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): saraErAnDio va fer una substitució al minut 24. Nazmi Seğmen va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Pablo Áybar Cancho.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de saraErAnDio Vincent Durm va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miroslav Trivalić va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84, Pablo Áybar Cancho de saraErAnDio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.