Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EL BAMBU F.C. (992591) - Lorca Athletic Sportivo (120295) » 225323746: T27/J7/VII

Liga 225323746 Información oficial sobre el partido 225323746 en Hattrick

04.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VII.113 (38149)

EL BAMBU F.C. Alineación oficial del equipo 'EL BAMBU F.C.' en el partido 0 - 4 Lorca Athletic Sportivo Alineación oficial del equipo 'Lorca Athletic Sportivo ' en el partido
0 - 1 Ramón Requejo Pagès (38')
0 - 2 Alberto Pagán (39')
0 - 3 Ignacio Gortárez (51')
0 - 4 Ignacio Gortárez (64')
EL BAMBU F.C. Alineación oficial del equipo 'EL BAMBU F.C.' en el partido 0 - 4 Lorca Athletic Sportivo Alineación oficial del equipo 'Lorca Athletic Sportivo ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EL BAMBU F.C. Alineación oficial del equipo 'EL BAMBU F.C.' en el partido 1 - 3 Lorca Athletic Sportivo Alineación oficial del equipo 'Lorca Athletic Sportivo ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EL BAMBU F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): BAMBU van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 41, però Vicenç Antoni Illuesca Cuesta va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vicenç Antoni Illuesca Cuesta de BAMBU amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37 en Gongsun Hoo Nam va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 42 (Lesión (no subst.)): BAMBU no podia fer cap canvi en Anselmo Rubio va deixar el terreny de joc al minut 42 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 090 Minuto 69 (Tirita): Passats 69 minuts de joc, en Mario Canseco de BAMBU va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Lorca Athletic Sportivo

Goles Goles

  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ramón Requejo Pagès era molt més ràpid que el defensa Anselmo Rubio. Al minut 38, el jugador de Athletic va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Athletic l'avantatge per 0 - 2. Alberto Pagán en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Ignacio Gortárez de Athletic va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 51. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ignacio Gortárez de Athletic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 64 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Athletic que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrián Piñoy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Adrián Piñoy va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Raimon Fernández, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Athletic puguin veure en José Simón jugant de nou; ja que al minut 21 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Antonio de la Cueva el va substituir sense tenir temps d'escalfar.