Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

oreyrega (1337786) - Nerd (773613) » 225322885: T27/J2/VII

Liga 225322885 Información oficial sobre el partido 225322885 en Hattrick

30.05.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VII.98 (38134)

putxinel.lis Alineación oficial del equipo 'putxinel.lis' en el partido 3 - 2 CSKA de Puigterrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Puigterrà' en el partido
0 - 1 Noah Amkreutz (35')
Ça?r? Persin (42') 1 - 1
1 - 2 Brian Heintze (45')
Robbie Johnston (47') 2 - 2
Sébastien Crévon (87') 3 - 2
putxinel.lis Alineación oficial del equipo 'putxinel.lis' en el partido 3 - 2 CSKA de Puigterrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Puigterrà' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
putxinel.lis Alineación oficial del equipo 'putxinel.lis' en el partido 3 - 0 CSKA de Puigterrà Alineación oficial del equipo 'CSKA de Puigterrà' en el partido
Tiene un resultado normal 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

putxinel.lis

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42, Çağrı Persin va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 114 Minuto 47 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 47. Robbie Johnston, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 2 - 2 que empatava un partit molt renyit.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Sébastien Crévon ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, putxinel.lis es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Leslie Harden del putxinel.lis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Leslie Harden va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Szilveszter Benedek de putxinel.lis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Mika Storm va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de putxinel.lis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Leslie Harden.

CSKA de Puigterrà

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Castell va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Giuseppe Mancino, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Noah Amkreutz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 174 Minuto 45 (Gol de penalti): Al minut 45 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Brian Heintze va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): En Anders Knutsson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castell va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Noah Amkreutz, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Mancino.
  • 514 Minuto 88 (Tarjeta roja directa): Al minut 88, Bogdan Zachowicz de Castell va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Alejandro Marcos ocupà el lloc d'en Brian Heintze al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Castell quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 45 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Milan Lazić probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.