Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dzudo83 (47764) - Deportivo Don Benito (1365652) » 225321176: T27/J8/VII

Liga 225321176 Información oficial sobre el partido 225321176 en Hattrick

11.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / VII.67 (38103)

canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 1 - 2 Balonpedica Mierense Alineación oficial del equipo 'Balonpedica Mierense' en el partido
Óscar Taboada (29') 1 - 0
1 - 1 Pawe? Liso? (30')
1 - 2 Leonardo Bellone (35')
canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 1 - 2 Balonpedica Mierense Alineación oficial del equipo 'Balonpedica Mierense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
canteranos Alineación oficial del equipo 'canteranos' en el partido 1 - 1 Balonpedica Mierense Alineación oficial del equipo 'Balonpedica Mierense' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,6 % 28,2 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

canteranos

Goles Goles

  • 186 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de canteranos va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Óscar Taboada, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): canteranos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Óscar Taboada va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Gabin Bazterretxea quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Passats 50 minuts de joc, en Marc Costa de canteranos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Balonpedica Mierense

Goles Goles

  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Paweł Lisoń va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Leonardo Bellone que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Akis Stathis. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Javier Amores de Balonpedica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Akis Stathis, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Leonardo Bellone no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.