Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

euskadiko selekzioa (125632) - SaCalaFC (779415) » 225320566: T27/J10/VII

Liga 225320566 Información oficial sobre el partido 225320566 en Hattrick

25.07.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / VII.56 (38092)

euskadiko selekzioa Alineación oficial del equipo 'euskadiko selekzioa' en el partido 1 - 2 SaCalaFC Alineación oficial del equipo 'SaCalaFC' en el partido
0 - 1 César Revenga (18')
0 - 2 Yehezkel Efrat (55')
Pablo Bianchi (63') 1 - 2
euskadiko selekzioa Alineación oficial del equipo 'euskadiko selekzioa' en el partido 1 - 2 SaCalaFC Alineación oficial del equipo 'SaCalaFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
euskadiko selekzioa Alineación oficial del equipo 'euskadiko selekzioa' en el partido 2 - 1 SaCalaFC Alineación oficial del equipo 'SaCalaFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,1 % 25,1 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

euskadiko selekzioa

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Selwyn Verlangen la va rematar Pablo Bianchi amb una magnífica volea que va fer pujar per a euskadiko el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pablo Bianchi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quim Madureira de euskadiko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Al minut 43 de partit, el jugador Pablo Bianchi de euskadiko es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 58 (Lesión): euskadiko es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Salvatore Vallesi no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Xerardo Congil al camp.

SaCalaFC

Goles Goles

  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Kinyas Pasin va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. César Revenga es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Al minut 55, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Yehezkel Efrat va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de SaCala a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Adrián Lucendo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Yehezkel Efrat quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lukas Haraldsson, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SaCala, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Xulián Celaín va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, el SaCala va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kinyas Pasin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a César Revenga de SaCala la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Al minut 57, Gaizka Ballesta de SaCala va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Astigarraga.