Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

muriedas city (124835) - LEYCERO (124434) » 225317692: T27/J5/VII

Liga 225317692 Información oficial sobre el partido 225317692 en Hattrick

20.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 5 / VII.5 (38041)

la qinta del pichi Alineación oficial del equipo 'la qinta del pichi' en el partido 0 - 0 Sporting Matalascabras F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Matalascabras F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
la qinta del pichi Alineación oficial del equipo 'la qinta del pichi' en el partido 2 - 0 Sporting Matalascabras F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting Matalascabras F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

la qinta del pichi

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de qinta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Éric Dijoux va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Éric Dijoux va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de qinta.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): qinta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 66, però el xut de Mika Morko des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Gianfranco Asti del qinta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Helmut Fiala de qinta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mika Morko de qinta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sporting Matalascabras F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Davide Luigi Fallani ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Emilio Walton quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, David Matador de Matalascabras va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Ibarra de Matalascabras es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): El jugador de Matalascabras Joseph Combs va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rafael Ibarra va entrar en el seu lloc.