Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Machete's (1333466) - miguecat 05 (312987) » 225317453: T27/J2/VII

Liga 225317453 Información oficial sobre el partido 225317453 en Hattrick

30.05.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VII.1 (38037)

Mérida S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Mérida S.A.D.' en el partido 0 - 0 miguecat 05 Alineación oficial del equipo 'miguecat 05' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mérida S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Mérida S.A.D.' en el partido 2 - 0 miguecat 05 Alineación oficial del equipo 'miguecat 05' en el partido
Tiene mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mérida S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Matías Febrero gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Víctor Burón va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts disputats, Matías Febrero gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Víctor Burón va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Tarcisio Costantini no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jesús Ignacio Calatayud estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Mérida va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan José Segovia García va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Víctor Burón.
  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mérida van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Segovia García, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Segovia García de Mérida va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raúl Recio Sotolongo de Mérida es va guanyar la targeta groga merescudament.

miguecat 05

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miguecat va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jorge Martínez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.