Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético PK2 (774062) - A.C. Olimpiakos (774460) » 225314719: T27/J4/VI

Liga 225314719 Información oficial sobre el partido 225314719 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VI.976 (15294)

Sociedad Limitada Alineación oficial del equipo 'Sociedad Limitada' en el partido 1 - 2 A.C. Olimpiakos Alineación oficial del equipo 'A.C. Olimpiakos' en el partido
0 - 1 Gonzalo Aguado Orea (9')
Thys Schilham (22') 1 - 1
1 - 2 Pavel Zhukov (39')
Sociedad Limitada Alineación oficial del equipo 'Sociedad Limitada' en el partido 1 - 2 A.C. Olimpiakos Alineación oficial del equipo 'A.C. Olimpiakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sociedad Limitada Alineación oficial del equipo 'Sociedad Limitada' en el partido 2 - 0 A.C. Olimpiakos Alineación oficial del equipo 'A.C. Olimpiakos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sociedad Limitada

Goles Goles

  • 110 Minuto 22 (Gol de falta): Una falta al minut 22 va proporcionar un lliure directe al Limitada. Thys Schilham va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Limitada va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Miguel Ribeiro la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Limitada va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en César Martín Montañes la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marco Berrettoni de Limitada es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stoyan Papazov de Limitada es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dwight Bois d'enghien.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Roël Stolte de Limitada va abandonar el terreny de joc després de 2 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Maxime Guilmet va entrar en el seu lloc.

A.C. Olimpiakos

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Gonzalo Aguado Orea va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Luís André Farol del Olimpiakos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Pavel Zhukov que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Maxime Guilmet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gonzalo Aguado Orea estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jarosław Potasiński va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Jarosław Potasiński de Olimpiakos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.