Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weyerer (492392) - Kaskanuto Club de alterne (795655) » 225311933: T27/J8/VI

Liga 225311933 Información oficial sobre el partido 225311933 en Hattrick

11.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / VI.926 (15244)

Weyerer Alineación oficial del equipo 'Weyerer' en el partido 4 - 2 Kaskanuto Club de alterne Alineación oficial del equipo 'Kaskanuto Club de alterne' en el partido
0 - 1 Piotr Ka?u?a (44')
Paul Hodler (44') 1 - 1
Tomislav Cerin (57') 2 - 1
Víctor Manzano (60') 3 - 1
3 - 2 Piotr Ka?u?a (78')
Antón Ubago (83') 4 - 2
Weyerer Alineación oficial del equipo 'Weyerer' en el partido 4 - 2 Kaskanuto Club de alterne Alineación oficial del equipo 'Kaskanuto Club de alterne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Weyerer Alineación oficial del equipo 'Weyerer' en el partido 4 - 4 Kaskanuto Club de alterne Alineación oficial del equipo 'Kaskanuto Club de alterne' en el partido
Tiene un resultado normal 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Weyerer

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Paul Hodler va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 119 Minuto 57 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tomislav Cerin va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 57.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): En Víctor Manzano va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Weyerer va augmentar la diferència quan Antón Ubago no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Weyerer va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Antón Ubago va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Martí Casals va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Weyerer se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Tomislav Cerin de Weyerer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomislav Cerin de Weyerer va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Oriol Echebarri va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Weyerer estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Kaskanuto Club de alterne

Goles Goles

  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Luca Ignacio Vargas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Piotr Kałuża es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Piotr Kałuża va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Kaskanuto va reduir diferències al marcador: 3 - 2 al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Piotr Kałuża va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Zacharias Garrn va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Zacharias Garrn va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Hilario Rondizzoni, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 55 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zacharias Garrn.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 35 (Tirita (médico)): Witold Poturalski va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Kaskanuto es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.