Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Navo Team (308615) - S.D. Coscullano (123779) » 225310711: T27/J10/VI

Liga 225310711 Información oficial sobre el partido 225310711 en Hattrick

25.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / VI.904 (15222)

S.D. Castrillón Alineación oficial del equipo 'S.D. Castrillón ' en el partido 1 - 1 S.D. Coscullano Alineación oficial del equipo 'S.D. Coscullano' en el partido
0 - 1 Joan Riba (5')
Annar Dragland (59') 1 - 1
S.D. Castrillón Alineación oficial del equipo 'S.D. Castrillón ' en el partido 1 - 1 S.D. Coscullano Alineación oficial del equipo 'S.D. Coscullano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Castrillón Alineación oficial del equipo 'S.D. Castrillón ' en el partido 1 - 0 S.D. Coscullano Alineación oficial del equipo 'S.D. Coscullano' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Castrillón

Goles Goles

  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 59, en Antoni Antol la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Annar Dragland que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 7 (Ocasión de penalti): En Annar Dragland va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 7. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Castrillón per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan Richard Ehrsam va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Castrillón va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Rubio, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vincent Büschgens de Castrillón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Annar Dragland.

S.D. Coscullano

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Coscullano va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Joan Riba rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Coscullano sortien al contraatac. La falta llançada per Nacho Almansa va sortir força alta sense massa perill.
  • 270 Minuto 86 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Coscullano al minut 86, però el xut de Nacho Almansa va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Riba de Coscullano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Julià Vázquez de Coscullano va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones