Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LuCieRNaGa DEspAmpAnAntE (493295) - pirenaic FC (1337514) » 225306178: T27/J11/VI

Liga 225306178 Información oficial sobre el partido 225306178 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VI.823 (15141)

De_elfos_club Alineación oficial del equipo 'De_elfos_club' en el partido 2 - 2 Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido
Eugen Kurtz (31') 1 - 0
1 - 1 Børge Sandahl (40')
Carlos Pueyrredón (50') 2 - 1
2 - 2 Jacinto Alcántara (52')
De_elfos_club Alineación oficial del equipo 'De_elfos_club' en el partido 2 - 2 Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
De_elfos_club Alineación oficial del equipo 'De_elfos_club' en el partido 3 - 1 Elorrieta Alineación oficial del equipo 'Elorrieta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De_elfos_club

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): De_elfos_club s'avançava al marcador al minut 31, després d'un rebot que va caçar en Eugen Kurtz per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 50 gràcies a la jugada de Carlos Pueyrredón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): De_elfos_club va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Marc Argeles va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en David Sol va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de De_elfos_club.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): De_elfos_club es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jon Henriksson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Arnold Roland al camp.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Arnold Roland va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Arnold Roland, que no va rendir al seu nivell habitual.

Elorrieta

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Yordi Rombouts sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Børge Sandahl que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): Elorrieta van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 52, quan Jacinto Alcántara va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Yordi Rombouts va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fermín Vadillo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Elorrieta sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gerhard Haenen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 10 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Seran Imaz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Armando Humaña de Elorrieta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jacinto Alcántara de Elorrieta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfredo Doria de Elorrieta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.