Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.dnavas (1420296) - pitufos c.f. (800089) » 225300470: T27/J12/VI

Liga 225300470 Información oficial sobre el partido 225300470 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.721 (15039)

Sabadell Nord Alineación oficial del equipo 'Sabadell Nord' en el partido 1 - 1 pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido
Gelwin de Liefde (65') 1 - 0
1 - 1 Diego Portillo (77')
Sabadell Nord Alineación oficial del equipo 'Sabadell Nord' en el partido 1 - 1 pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sabadell Nord Alineación oficial del equipo 'Sabadell Nord' en el partido 2 - 0 pitufos c.f. Alineación oficial del equipo 'pitufos c.f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sabadell Nord

Goles Goles

  • 116 Minuto 65 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Sergio Segura sempre és una garantia. Al minut 65, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Gelwin de Liefde marcar el 1 - 0 per al Sabadell.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Sabadell per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Gelwin de Liefde va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Sabadell va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Adrián Castillo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Aguilar! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Patrick Horne va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Domine de Sabadell es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en Samuel Domine de Sabadell va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Sergio Segura va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

pitufos c.f.

Goles Goles

  • 119 Minuto 77 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diego Portillo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Vyacheslav Rufov va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de pitufos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iago Cadalso, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ulrik Östkvist es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Elordui de pitufos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de pitufos, en Iago Cadalso, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Ulrik Östkvist estava fent un bon partit.