Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinchazo (439545) - bayern de la venta (310161) » 225293635: T27/J11/VI

Liga 225293635 Información oficial sobre el partido 225293635 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / VI.599 (14917)

Pinchazo Alineación oficial del equipo 'Pinchazo' en el partido 0 - 1 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
0 - 1 Enno Soomets (51')
Pinchazo Alineación oficial del equipo 'Pinchazo' en el partido 0 - 1 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pinchazo Alineación oficial del equipo 'Pinchazo' en el partido 0 - 1 bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinchazo

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pinchazo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mel Font, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Séverin Goncalves no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Simão Caparica estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 12 (Lesión): Pinchazo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Filiberto Moneta no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mel Font al camp.
  • 090 Minuto 25 (Tirita): Al minut 25, Giorgio Avolio de Pinchazo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Pinchazo, en Mel Font, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

bayern de la venta

Goles Goles

  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Enno Soomets es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): bayern va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Lluís Marchena va quedar-se sol davant el porter Giorgio Avolio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Giorgio Avolio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yves Bennebroek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Enno Soomets que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): bayern quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Erkki Ruohonen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lluís Marchena de bayern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.