Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Carabanchel (122833) - lorkineiroII (438720) » 225292986: T27/J3/VI

Liga 225292986 Información oficial sobre el partido 225292986 en Hattrick

06.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VI.588 (14906)

R.C.D. Carabanchel Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Carabanchel' en el partido 1 - 1 lorkineiroII Alineación oficial del equipo 'lorkineiroII' en el partido
Franz Santner (5') 1 - 0
1 - 1 Eugenio Menascì (63')
R.C.D. Carabanchel Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Carabanchel' en el partido 1 - 1 lorkineiroII Alineación oficial del equipo 'lorkineiroII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C.D. Carabanchel Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Carabanchel' en el partido 4 - 1 lorkineiroII Alineación oficial del equipo 'lorkineiroII' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Carabanchel

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cara va ser Franz Santner.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14, Alberto Pérez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Austregésilo de França va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Franz Santner va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Alberto Pérez de Cara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Franz Santner de Cara la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Franz Santner de Cara es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 80.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 10 (Tirita): Al minut 10, Pepe Casares de Cara es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Cara es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jonas Milisch no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Børge Clemmensen al camp.

lorkineiroII

Goles Goles

  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ville-Veikko Häyrynen va anar directament als peus de Eugenio Menascì que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Filippo Giorgio va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Honorio Quiñe va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Es duien 70 minuts de partit jugats quan Ville-Veikko Häyrynen va estar a punt de posar per davant a lorkineiroII amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Honorio Quiñe va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àlex Sort de lorkineiroII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69 del partit, Àlex Sort de l'equip lorkineiroII, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Ignacio Alegre de lorkineiroII va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.