Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Turbine (315173) - Japega (488731) » 225287324: T27/J2/VI

Liga 225287324 Información oficial sobre el partido 225287324 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VI.487 (14805)

Turbine Alineación oficial del equipo 'Turbine' en el partido 1 - 3 Furry Team C.F Alineación oficial del equipo 'Furry Team C.F' en el partido
Benjamin Schiele (26') 1 - 0
1 - 1 Björn Torbjärnsson (68')
1 - 2 Björn Torbjärnsson (72')
1 - 3 Björn Torbjärnsson (80')
Turbine Alineación oficial del equipo 'Turbine' en el partido 1 - 3 Furry Team C.F Alineación oficial del equipo 'Furry Team C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Turbine Alineación oficial del equipo 'Turbine' en el partido 1 - 2 Furry Team C.F Alineación oficial del equipo 'Furry Team C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,7 % 17,9 % 56,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turbine

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Turbine, atacant per l'esquerra al minut 26, va aprofitar el magnífic llançament de Benjamin Schiele per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Youp van Geffelen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Passaven 46 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Benjamin Schiele va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amadeu Aguillar de Turbine amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Furry Team C.F

Goles Goles

  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 68 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Furry. Björn Torbjärnsson el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 72, en Björn Martinsson la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Björn Torbjärnsson que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Furry va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Björn Torbjärnsson va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Wilfried Dorrestein quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Furry a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Wilfried Dorrestein va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Torsten Bolinger quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.