Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los tres Mosqueteros (314487) - Jonasio Team (799310) » 225286772: T27/J4/VI

Liga 225286772 Información oficial sobre el partido 225286772 en Hattrick

13.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 4 / VI.477 (14795)

Marina Sport Alineación oficial del equipo 'Marina Sport' en el partido 1 - 1 U.D. Cartago Alineación oficial del equipo 'U.D. Cartago' en el partido
Pol Coté (18') 1 - 0
1 - 1 Miguel Ángel Capó Giol (54')
Marina Sport Alineación oficial del equipo 'Marina Sport' en el partido 1 - 1 U.D. Cartago Alineación oficial del equipo 'U.D. Cartago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Marina Sport Alineación oficial del equipo 'Marina Sport' en el partido 0 - 3 U.D. Cartago Alineación oficial del equipo 'U.D. Cartago' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marina Sport

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de Marina va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Pol Coté va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de Marina Pol Coté va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Amancio Bernárdez va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fernando Guzmán Bueno probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

U.D. Cartago

Goles Goles

  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 54 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Miguel Ángel Capó Giol.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, David Valdés va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 270 Minuto 17 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Martin Lewflod al minut 17 semblava entrar, però Víctor Albuquerque va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Faes Verbruggen sol davant la porteria al minut 24, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Joppe Bultinck va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Capó Giol va encarar al porter al 40, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 270 Minuto 63 (Ocasión de falta): El Cartago va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 63 amb un llançament de falta perillós. En Martin Lewflod però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marina. La jugada d'estratègia del Cartago per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Clement Hauenschild va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 54, Clement Hauenschild de Cartago va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Joppe Bultinck no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Faes Verbruggen, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.