Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yonkis Team (441507) - Sancionados UD (1339279) » 225284845: T27/J12/VI

Liga 225284845 Información oficial sobre el partido 225284845 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.442 (14760)

Tofu's Company Alineación oficial del equipo 'Tofu's Company' en el partido 1 - 3 C. A. Newell's O.B. Alineación oficial del equipo 'C. A. Newell's O.B.' en el partido
0 - 1 Cyrille Vandamme (26')
0 - 2 Sandalio Cirera (35')
Pedro Schaum (70') 1 - 2
1 - 3 Antoni Szynaka (77')
Tofu's Company Alineación oficial del equipo 'Tofu's Company' en el partido 1 - 3 C. A. Newell's O.B. Alineación oficial del equipo 'C. A. Newell's O.B.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tofu's Company Alineación oficial del equipo 'Tofu's Company' en el partido 1 - 2 C. A. Newell's O.B. Alineación oficial del equipo 'C. A. Newell's O.B.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tofu's Company

Goles Goles

  • 101 Minuto 70 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Pedro Schaum trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xinés Fontanes de Company amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alberto Lapetra de Company es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Xinés Fontanes va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

C. A. Newell's O.B.

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Cyrille Vandamme va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 136 Minuto 35 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Xinés Fontanes encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Sandalio Cirera anotar per a N.O.B. el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Antoni Szynaka va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a N.O.B..

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): N.O.B. va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Amado Coutiño va desviar el xut final de Antoni Szynaka després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Antoni Szynaka quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): N.O.B. va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Sandalio Cirera va quedar-se sol davant el porter Amado Coutiño, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Iramain va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrico Cammarota de N.O.B. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrico Cammarota de N.O.B. va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): El jugador de N.O.B. Józef Skórzewski va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Saúl Duque va entrar en el seu lloc.