Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atletic Catalunya (1372783) - Torpedo balompie (308258) » 225284688: T27/J1/VI

Liga 225284688 Información oficial sobre el partido 225284688 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VI.440 (14758)

Los Hombres del Jose Alineación oficial del equipo 'Los Hombres del Jose' en el partido 2 - 1 Bifekos Gandia Alineación oficial del equipo 'Bifekos Gandia ' en el partido
Carlos Olmos (16') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Álamo Gómez (17')
Mauduit Alonso (72') 2 - 1
Los Hombres del Jose Alineación oficial del equipo 'Los Hombres del Jose' en el partido 2 - 1 Bifekos Gandia Alineación oficial del equipo 'Bifekos Gandia ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Hombres del Jose Alineación oficial del equipo 'Los Hombres del Jose' en el partido 2 - 0 Bifekos Gandia Alineación oficial del equipo 'Bifekos Gandia ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Hombres del Jose

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sergio Jorrín sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Carlos Olmos que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Passats 72 minuts, Mauduit Alonso, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Hombres es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): Sergio Jorrín quasi dona a Hombres l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Hombres va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Carlos Olmos en un 1 contra 1 amb el porter Orestes Acasusso, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Amaral, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Amaral de Hombres va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Carlos Olmos de Hombres va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Siemen Beeris va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Hombres es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Era el minut 79 quan després d'una dura entrada, el jugador Bence Kereki de Hombres s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Bifekos Gandia

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de BFK van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Alejandro Álamo Gómez.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 7 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BFK sortien al contraatac. La falta llançada per Jaime Acedo va sortir força alta sense massa perill.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): BFK va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Martin Karlsson va quedar-se sol davant el porter Siemen Beeris, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): BFK van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Johnny Roodveld des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Fernández.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Albán de BFK va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 9 (Tirita (médico)): Alejandro Álamo Gómez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.