Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Padesios (436273) - Txotena F.C. (313212) » 225280410: T27/J9/VI

Liga 225280410 Información oficial sobre el partido 225280410 en Hattrick

18.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VI.363 (14681)

Calzadilla C.F. Alineación oficial del equipo 'Calzadilla C.F.' en el partido 5 - 2 Txotena F.C. Alineación oficial del equipo 'Txotena F.C.' en el partido
Jochum Creemers (13') 1 - 0
1 - 1 Carlos Dávila (62')
Giuseppe Maradona (79') 2 - 1
Samuel Sanz (81') 3 - 1
Samuel Sanz (83') 4 - 1
Primus Bosserman (87') 5 - 1
5 - 2 Carlos Dávila (88')
Calzadilla C.F. Alineación oficial del equipo 'Calzadilla C.F.' en el partido 5 - 2 Txotena F.C. Alineación oficial del equipo 'Txotena F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Calzadilla C.F. Alineación oficial del equipo 'Calzadilla C.F.' en el partido 3 - 2 Txotena F.C. Alineación oficial del equipo 'Txotena F.C.' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,6 % 12,3 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calzadilla C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Jochum Creemers de Calzadilla, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Reinhardt Keramati va anar directament als peus de Giuseppe Maradona que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Calzadilla a 3 - 1. Samuel Sanz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Calzadilla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Samuel Sanz des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Primus Bosserman va incrementar l'avantatge de Calzadilla amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Jochum Creemers de Calzadilla gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Samuel Sanz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 61, però una magnífica aturada de Sébastien Alleno va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jochum Creemers.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Samuel Sanz de Calzadilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Sanz va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Calzadilla va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 18 (Tirita): Al minut 18, Primus Bosserman de Calzadilla es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Jochum Creemers no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jędrzej Osóbka.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Kamal Van Vlasselaer que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.
  • 303 Minuto 83 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Jędrzej Osóbka, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Txotena F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Txotena van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Carlos Dávila.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 88, en José Trueba del Txotena va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Carlos Dávila que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Medina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Txotena creava perill des de la dreta al minut 19, però en Primo Mañas, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Carlos Dávila desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Ignacio Puche Grandes va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Primo Mañas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Claudi Vargas de Txotena va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Fernando Medina va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauro Zalvide. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Sergio Calzada ocupà el lloc d'en Enrique Pontes al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de Txotena quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.