Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tiki Taka Salinas C.F. (1420189) - Jagnarok (778187) » 225279534: T27/J14/VI

Liga 225279534 Información oficial sobre el partido 225279534 en Hattrick

22.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / VI.347 (14665)

Tiki Taka Salinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiki Taka Salinas C.F.' en el partido 3 - 0 Rayo Manchego Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego' en el partido
Art Hertog (61') 1 - 0
Andreas Nissborn (78') 2 - 0
Art Hertog (80') 3 - 0
Tiki Taka Salinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiki Taka Salinas C.F.' en el partido 3 - 0 Rayo Manchego Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tiki Taka Salinas C.F. Alineación oficial del equipo 'Tiki Taka Salinas C.F.' en el partido 2 - 1 Rayo Manchego Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiki Taka Salinas C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 61 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Art Hertog llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andreas Nissborn, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Salinas.
  • 134 Minuto 80 (Gol de penalti): Art Hertog va augmentar la diferència de Salinas a 3 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Salinas va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Agent Annan va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Salinas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Pérez en un 1 contra 1 amb el porter Nolasco Cabellos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Agent Annan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Salinas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Pérez quasi marca en una jugada assajada de córner que Lactancio García havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Zeev Itshaki va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

Rayo Manchego

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Damien Guerra, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ivan Čolić gairebé marca per a Manchego al minut 28 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Torrecilla Tomé de Manchego es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Alexander Sandhall ocupà el lloc d'en Pablo Torrecilla Tomé al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Manchego quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.