Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

futbol clup vane (48909) - Marikitars Team (314325) » 225273972: T27/J9/VI

Liga 225273972 Información oficial sobre el partido 225273972 en Hattrick

18.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VI.248 (14566)

gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 1 - 1 Marikitars Team Alineación oficial del equipo 'Marikitars Team' en el partido
Mateu Bernat (4') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Villena (57')
gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 1 - 1 Marikitars Team Alineación oficial del equipo 'Marikitars Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
gatointernet Alineación oficial del equipo 'gatointernet' en el partido 4 - 1 Marikitars Team Alineación oficial del equipo 'Marikitars Team' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gatointernet

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mateu Bernat, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Olaf Helberg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 32, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José María Aguado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Franco Azzena va sorprendre Celedonio La Riba amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, David Lemaire de gatointernet va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Lemaire de gatointernet va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 53 (Tirita (médico)): Jeff Dowling es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Franco Azzena de gatointernet va abandonar el terreny de joc després de 75 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Odol Cocho va entrar en el seu lloc.

Marikitars Team

Goles Goles

  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Alejandro Villena va marcar al minut 57 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 35 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Bart Moro va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Marikitars va anar a parar a la dreta de l'atac on en Niv Bonfeld, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rossano Tavoletti de Marikitars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Raúl Rubio de Marikitars va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Emanuel Bogdan de Marikitars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.