Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WHITE WALKERS F.C (309949) - Rayo Nacional (1421202) » 225271815: T27/J2/VI

Liga 225271815 Información oficial sobre el partido 225271815 en Hattrick

30.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VI.210 (14528)

U.D. Cassà Alineación oficial del equipo 'U.D. Cassà' en el partido 2 - 2 AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido
0 - 1 Erdi Onuktay (16')
Ricardo Montejano (24') 1 - 1
Xavier Morales (26') 2 - 1
2 - 2 Erdi Onuktay (66')
U.D. Cassà Alineación oficial del equipo 'U.D. Cassà' en el partido 2 - 2 AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. Cassà Alineación oficial del equipo 'U.D. Cassà' en el partido 0 - 1 AT. CRUZEIRO Alineación oficial del equipo 'AT. CRUZEIRO' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Cassà

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Ricardo Montejano de Cassa va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xavier Morales de Cassa va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alf Magnusson va superar els defenses rivals per velocitat al minut 71 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Murat Denktaş va estar a punt d'avançar els locals al minut 75 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Murat Denktaş de Cassa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Montejano.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anwar Muqri de Cassa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Alf Magnusson, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

AT. CRUZEIRO

Goles Goles

  • 187 Minuto 16 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Cruzeiro volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 16 van aconseguir marcar quan en Erdi Onuktay va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 164 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Cruzeiro al minut 66. Erdi Onuktay va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Cruzeiro tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Chiscu Trujillo ho va intentar al minut 23 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Cruzeiro tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Folke Ulrich ho va intentar al minut 35 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Aiden Cary no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Damián Arancibia.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): El jugador de Cruzeiro Folke Ulrich va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Romain Guibert va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 76 (Tirita): Passats 76 minuts de joc, en Manuel Costa de Cruzeiro va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Werner Rotersand va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.