Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CocaCola Zero (1417988) - Clube Sport Marítimo (48068) » 225271306: T27/J1/VI

Liga 225271306 Información oficial sobre el partido 225271306 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VI.201 (14519)

Laudioko Lehoiak Alineación oficial del equipo 'Laudioko Lehoiak' en el partido 3 - 4 Clube Sport Marítimo Alineación oficial del equipo 'Clube Sport Marítimo' en el partido
Viktor Sa?urovský (2') 1 - 0
1 - 1 Franciszek Gwardys (10')
1 - 2 Eugen V?tafu (34')
1 - 3 Toni Avendaño (47')
1 - 4 Spirydon Usatsiuk (49')
Nicolás Emanuel Lobo (64') 2 - 4
Bernt Noland (75') 3 - 4
Laudioko Lehoiak Alineación oficial del equipo 'Laudioko Lehoiak' en el partido 3 - 4 Clube Sport Marítimo Alineación oficial del equipo 'Clube Sport Marítimo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Laudioko Lehoiak Alineación oficial del equipo 'Laudioko Lehoiak' en el partido 2 - 1 Clube Sport Marítimo Alineación oficial del equipo 'Clube Sport Marítimo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Laudioko Lehoiak

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Viktor Sačurovský va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Lehoiak.
  • 103 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els seguidors del Lehoiak van tornar a saltar d'alegria al minut 64. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Nicolás Emanuel Lobo que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): Passava el minut 75 del matx, quan l'atent Bernt Noland va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7, Manuel Sansone gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Cunha Veiga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Jim Perkins no oblidarà el que li va passar durant el minut 61. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Soldevilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Clube Sport Marítimo

Goles Goles

  • 161 Minuto 10 (Gol por el centro): Als 10 minuts de partit, Franciszek Gwardys de Marítimo va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Marítimo va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Eugen Vătafu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Toni Avendaño de Marítimo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 135 Minuto 49 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Spirydon Usatsiuk va demostrar la seva experiència quan al minut 49 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 4. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lehoiak. La jugada d'estratègia del Marítimo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Spirydon Usatsiuk va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Serafín Covelo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Marítimo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eugen Vătafu.