Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Mirandés SAD (1370851) - Benifaio (121260) » 225268496: T27/J12/VI

Liga 225268496 Información oficial sobre el partido 225268496 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.150 (14468)

Caepionis Alineación oficial del equipo 'Caepionis' en el partido 3 - 3 Benifaio Alineación oficial del equipo 'Benifaio' en el partido
0 - 1 Taurino Sánchez (2')
0 - 2 Guillermo Ioyaga (6')
Oleguer Servera (28') 1 - 2
1 - 3 Taurino Sánchez (47')
Einari Haapoja (78') 2 - 3
Einari Haapoja (83') 3 - 3
Caepionis Alineación oficial del equipo 'Caepionis' en el partido 3 - 3 Benifaio Alineación oficial del equipo 'Benifaio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Caepionis Alineación oficial del equipo 'Caepionis' en el partido 5 - 1 Benifaio Alineación oficial del equipo 'Benifaio' en el partido
Tiene mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caepionis

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Caepionis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oleguer Servera va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 78 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Einari Haapoja, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Caepionis a l'empat.
  • 112 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Caepionis equilibrava la balança al minut 83. En Einari Haapoja, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Adi Rachimi de Caepionis es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 13, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Caepionis va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Oleguer Servera la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bonawentura Fiedorczyk de Caepionis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adi Rachimi de Caepionis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alois Gerstner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Era el minut 50 quan després d'una dura entrada, el jugador Bonawentura Fiedorczyk de Caepionis s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Clemente Bonci es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Caepionis puguin veure en Bonawentura Fiedorczyk jugant de nou; ja que al minut 81 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Éric Châtelain el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Adi Rachimi va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Benifaio

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Taurino Sánchez va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 6 (Gol por el centro): Guillermo Ioyaga de Benifaio va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 6. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 47 (Gol de penalti): Al minut 47 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Benifaio, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Taurino Sánchez va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Guillermo Ioyaga de Benifaio va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Benifaio Gniewosz Kuklicz va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fredrik Läfvenblad va entrar en el seu lloc.