Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Jonqueres (491053) - soliva f.c (1371884) » 225266074: T27/J9/VI

Liga 225266074 Información oficial sobre el partido 225266074 en Hattrick

18.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VI.107 (14425)

Alto Maliaño Alineación oficial del equipo 'Alto Maliaño' en el partido 3 - 1 frigo pepin deportivo Alineación oficial del equipo 'frigo pepin deportivo' en el partido
Riekus Wayenberg (8') 1 - 0
1 - 1 Ivan Wolf (10')
José Campos (34') 2 - 1
Florin Rotaru (71') 3 - 1
Alto Maliaño Alineación oficial del equipo 'Alto Maliaño' en el partido 3 - 1 frigo pepin deportivo Alineación oficial del equipo 'frigo pepin deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alto Maliaño Alineación oficial del equipo 'Alto Maliaño' en el partido 0 - 1 frigo pepin deportivo Alineación oficial del equipo 'frigo pepin deportivo' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alto Maliaño

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Felipe Eslava estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Riekus Wayenberg va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 8.
  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 34 minuts quan José Campos va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 1 per a Maliaño.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Maliaño va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Florin Rotaru, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Maliaño va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ove Hansen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gozewijn Pitschon.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 14 (Tirita (médico)): Semblava que David Rangel s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 090 Minuto 42 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 42 de partit, quan un jugador de Maliaño, en Ove Hansen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Riekus Wayenberg va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Florin Rotaru.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Gian Luca Micozzi ocupà el lloc d'en Machiel Blanckers al 83 minuts, dos minuts després que el jugador de Maliaño quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): David Rangel, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

frigo pepin deportivo

Goles Goles

  • 163 Minuto 10 (Gol por la derecha): Al minut 10 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ivan Wolf que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Kyrylo Andrushko quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Claus Josua Salvermoser va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a deportivo l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 77, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavier Carballude de deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Xavier Carballude de deportivo es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 61.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Kyrylo Andrushko, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.