Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ESPAÑA CAMPEONES DEL MUNDO (120826) - Casqueta Team (435252) » 225265204: T27/J1/VI

Liga 225265204 Información oficial sobre el partido 225265204 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VI.92 (14410)

yellone Alineación oficial del equipo 'yellone' en el partido 2 - 0 Valdesoto C.F. Alineación oficial del equipo 'Valdesoto C.F.' en el partido
Esteban Canillas (36') 1 - 0
Paolo Luciano (47') 2 - 0
yellone Alineación oficial del equipo 'yellone' en el partido 2 - 0 Valdesoto C.F. Alineación oficial del equipo 'Valdesoto C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
yellone Alineación oficial del equipo 'yellone' en el partido 4 - 0 Valdesoto C.F. Alineación oficial del equipo 'Valdesoto C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yellone

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Valdesoto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Esteban Canillas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del yellone es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 36.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de yellone pel centre va donar un gran resultat: el gol de Paolo Luciano va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de yellone la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): yellone per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Hélder Saraiva va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Martinavarro Juanpere va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Nikolay Gumerov va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37, Martinavarro Juanpere gairebé va marcar per a yellone des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Harry Johnston va rematar alt.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Martinavarro Juanpere es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Cóatl Peláez de yellone va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Valdesoto C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Harry Johnston? Un error clamorós seu va donar a Alberto Seixas una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Vicente Krauss va fer una estirada espectacular al minut 60, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Benny Frömo.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 85 (Lesión grave): Després de 85 minuts, Valdesoto va veure com el seu jugador Vicente Pineda havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Paolo Leprini entraria per ocupar el seu lloc.