Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marítim Tabarca (1456057) - R.C.D. MAÑICOS COGORZAS (124155) » 225265146: T27/J1/VI

Liga 225265146 Información oficial sobre el partido 225265146 en Hattrick

23.05.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 1 / VI.91 (14409)

Marítim Tabarca Alineación oficial del equipo 'Marítim Tabarca' en el partido 5 - 3 yo no me queria enganchar a hattrick Alineación oficial del equipo 'yo no me queria enganchar a hattrick' en el partido
0 - 1 Arkaitz Espiérrez (7')
Clément Chazalon (10') 1 - 1
Benito Rubio (14') 2 - 1
2 - 2 Vasily Belovolov (26')
2 - 3 Alejandro Barrenechea (71')
Arturo Gajano (74') 3 - 3
Clément Chazalon (88') 4 - 3
Egeo Rampone (90') 5 - 3
Marítim Tabarca Alineación oficial del equipo 'Marítim Tabarca' en el partido 5 - 3 yo no me queria enganchar a hattrick Alineación oficial del equipo 'yo no me queria enganchar a hattrick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marítim Tabarca Alineación oficial del equipo 'Marítim Tabarca' en el partido 3 - 2 yo no me queria enganchar a hattrick Alineación oficial del equipo 'yo no me queria enganchar a hattrick' en el partido
Tiene suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,0 % 20,8 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marítim Tabarca

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Clément Chazalon s'emportà una gran ovació del públic local al minut 10, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 els aficionats van embogir quan en Benito Rubio va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Marítim.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del Marítim amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Arturo Gajano en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Clément Chazalon va donar a Marítim un avantatge de 4 - 3, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del enganchar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Egeo Rampone la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Marítim es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 3 arribava al minut 90.

yo no me queria enganchar a hattrick

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 7 i semblava que enganchar desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Arkaitz Espiérrez va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 162 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Vasily Belovolov per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Marítim. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alejandro Barrenechea la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del enganchar es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 3 arribava al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Louis Fourre va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Barrenechea.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rubén Guadalix, jugador de enganchar, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Paco Sevilla, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.