Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gavines (990117) - UD PLaZa (991133) » 225264519: T27/J12/VI

Liga 225264519 Información oficial sobre el partido 225264519 en Hattrick

08.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / VI.79 (14397)

Gavines Alineación oficial del equipo 'Gavines' en el partido 0 - 1 Rayo Vallecraneo Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecraneo' en el partido
0 - 1 Ivan Priske (64')
Gavines Alineación oficial del equipo 'Gavines' en el partido 0 - 1 Rayo Vallecraneo Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecraneo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gavines Alineación oficial del equipo 'Gavines' en el partido 0 - 2 Rayo Vallecraneo Alineación oficial del equipo 'Rayo Vallecraneo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gavines

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Vicente Bachs arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Camilo Espinha va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Jani Karhima de Gavines va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Mstislav Khramov es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Dolbert Bouw.

Rayo Vallecraneo

Goles Goles

  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ivan Priske va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 5 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vallecraneo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Trevor Ward-Booth, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Francisco Rodríguez Villegas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wolfgang Pritt va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Francisco Rodríguez Villegas, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Trevor Ward-Booth va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Wolfgang Pritt, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): Arkady Kalyamin quasi marca en una jugada assajada de córner que Francisco Rodríguez Villegas havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iwan Hecht de Vallecraneo es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Nelu Varga de Vallecraneo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Arkady Kalyamin probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.