Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hoyocasero fc (491828) - Super Chou (119175) » 225262938: T27/J9/VI

Liga 225262938 Información oficial sobre el partido 225262938 en Hattrick

18.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / VI.51 (14369)

Fanta-Juve Alineación oficial del equipo 'Fanta-Juve' en el partido 3 - 3 huertamary Alineación oficial del equipo 'huertamary' en el partido
0 - 1 Fabian Neuhold (3')
0 - 2 Rubén Rocco (5')
0 - 3 Diego Pedraza (8')
Alejandro Escartín (32') 1 - 3
Ábel Lendvai (34') 2 - 3
Alejandro Escartín (87') 3 - 3
Fanta-Juve Alineación oficial del equipo 'Fanta-Juve' en el partido 3 - 3 huertamary Alineación oficial del equipo 'huertamary' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fanta-Juve Alineación oficial del equipo 'Fanta-Juve' en el partido 2 - 0 huertamary Alineación oficial del equipo 'huertamary' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanta-Juve

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 32 minuts, el tirador de faltes del Fanta-Juve va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alejandro Escartín, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 34 (Gol por el centro): El Fanta-Juve no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ábel Lendvai es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 111 Minuto 87 (Gol por el centro): Alejandro Escartín s'emportà una gran ovació del públic local al minut 87, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fanta-Juve Raúl Palacios quasi va assolir l'empat al minut 4 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 201 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Francisco Lira no va entrar per centímetres.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En José María Olmedo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Alejandro Escartín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fanta-Juve se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ábel Lendvai de Fanta-Juve es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Gilardi de Fanta-Juve la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentin Yanchev.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Alejandro Escartín que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

huertamary

Goles Goles

  • 135 Minuto 3 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Fabian Neuhold va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 141 Minuto 5 (Gol de contra por el centro): Rubén Rocco va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, huertamary, al minut 5. El marcador va canviar a 0 - 2.
  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): huertamary va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 8, quan Diego Pedraza, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Diego Pedraza de huertamary va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jordi Amigó va prendre el seu rol al minut 28.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 6 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Göksel Nermi estava fent un bon partit.