Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

In Horto Sum (774732) - CCD Santa Aurelia FS (798776) » 225260390: T27/J3/VI

Liga 225260390 Información oficial sobre el partido 225260390 en Hattrick

06.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VI.6 (14324)

In Horto Sum Alineación oficial del equipo 'In Horto Sum' en el partido 1 - 0 Lufus Team Alineación oficial del equipo 'Lufus Team' en el partido
Andrew Oldfield (70') 1 - 0
In Horto Sum Alineación oficial del equipo 'In Horto Sum' en el partido 1 - 0 Lufus Team Alineación oficial del equipo 'Lufus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
In Horto Sum Alineación oficial del equipo 'In Horto Sum' en el partido 2 - 0 Lufus Team Alineación oficial del equipo 'Lufus Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

In Horto Sum

Goles Goles

  • 187 Minuto 70 (Gol tiro lejano): Després de 70 minuts el Horto, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Andrew Oldfield sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): Al minut 27 un refús amb el peu d'en Hansjörg Biedermann va anar a parar als peus del Sadık Emci que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Debrul va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jon Eklund.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Andrew Oldfield, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Lufus Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lufus, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Jordi Clar Montes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Enn Mae va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 简 (Jian) 城云 (Chengyun), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Es duien 45 minuts de partit jugats quan Patricio Iguzquiza va estar a punt de posar per davant a Lufus amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 简 (Jian) 城云 (Chengyun) va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Roger Romero de Lufus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Roger Romero se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Christoffer Uri de Lufus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Harro Vet no era cap impediment.